Selamat datang ~
Beli buku RM90.00 dapatkan pos percuma!
RM35.00
Buat Untung Dengan Rumah Sewa oleh Syahman Abu Hasan
Price RM35.00
Product SKU 9789671593066
Availability In Stock
Quantity
Description
Highlight

Berminat dengan business sublet? Apa itu sublet? Business sewa rumah sunlet atau sewa sendiri, dua-dua pun boleh. Jom baca pengalaman orang-orang lama dalam bidang ni.

Sublet atau orang kata, sewa atas sewa adalah satu cara buat duit daripada rumah sewa.

Ya, anda tak salah baca. Anda memang boleh jana wang daripada rumah yang anda sewa. Tak perlu belipun unit tu.

Bayang, penuh sahaja dua rumah sewa ini, untuk kasar sudah cecah RM1000 sebulan. Siapa nak bagi pendapatan 'part-time' sebanyak ini, kan? Tunggu sahaja penyewa pindahkan wang mereka ke akaun kita dengan perasaan rela dan gembira.

Ini baru kisah dua unit rumah. Kalau dah cecah 5 buah rumah?

Tags: Hartanah
Anda mungkin berminatMore